Asiakaskeskeistä isännöintiä Espoossa

Asiakaskeskeinen lähestymistapa isännöinnissä

Asiakaskeskeisyys on avain menestyksekkääseen isännöintiin. Me Taloasema Helsinki Ylikoskella ymmärrämme, että jokainen taloyhtiö on ainutlaatuinen ja vaatii yksilöllistä huomiota. Asiakkaidemme tarpeet ja toiveet ovat aina etusijalla, ja pyrimme tarjoamaan palveluita, jotka vastaavat näihin tarpeisiin mahdollisimman tarkasti.

Asiakaskeskeinen isännöinti tarkoittaa myös avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla kaikista kiinteistön hallintaan liittyvistä asioista ja päätöksistä. Tämä luo luottamusta ja varmistaa, että kaikki osapuolet ovat tietoisia kiinteistön tilasta ja tulevista toimenpiteistä.

Monipuoliset palvelut taloyhtiöille

Meillä on laaja valikoima palveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten taloyhtiöiden tarpeisiin. Tarjoamme isännöintipalveluita niin suurille kerrostaloyhtiöille kuin pienille rivitaloyhtiöillekin. Palvelumme kattavat kaiken taloushallinnosta tekniseen isännöintiin ja kiinteistönhuoltoon.

Erityisesti uudiskohteiden isännöinti on yksi vahvuusalueistamme. Olemme mukana jo rakennusvaiheessa, mikä mahdollistaa sujuvan siirtymisen valmiiseen kiinteistöön. Tämä varmistaa, että kaikki asiat hoituvat alusta alkaen oikein ja tehokkaasti.

Tekninen osaaminen ja yhteistyö

Kiinteistön hallinta vaatii vahvaa teknistä osaamista, ja meillä on siihen tarvittava asiantuntemus. Teemme tiivistä yhteistyötä teknisen isännöinnin yksikön ja pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tämä mahdollistaa parhaan mahdollisen asiantuntemuksen hyödyntämisen kiinteistön korjauksissa ja huoltotoimissa.

Rakennusautomaation ja energiatehokkuuden edistäminen ovat keskeisiä tavoitteitamme. Näiden avulla voimme parantaa asumismukavuutta ja turvallisuutta sekä saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä. Huolellinen suunnittelu ja toteutus ovat avainasemassa näiden tavoitteiden saavuttamisessa.

Kustannustehokkuus ja joustavuus

Ymmärrämme, että taloyhtiöiden budjetit vaihtelevat, ja siksi tarjoamme joustavia palveluratkaisuja. Voit valita palvelutason, joka parhaiten sopii taloyhtiösi tarpeisiin ja budjettiin. Voit esimerkiksi hoitaa osan tehtävistä itsenäisesti ja turvautua ammatti-isännöitsijän apuun vain tarvittaessa.

Kaikissa palvelumalleissamme kirjanpito hoidetaan aina kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisesti. Käytämme Visma Fivaldi taloushallinto-ohjelmaa, joka varmistaa, että talousasiat ovat aina ajan tasalla ja oikein hoidettuja.

Asiakaspalvelu ja viestintä

Hyvä asiakaspalvelu ja tehokas viestintä ovat isännöinnin kulmakiviä. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat aina luottaa saavansa nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Olemme helposti tavoitettavissa ja vastaamme kysymyksiin ja huolenaiheisiin nopeasti.

Viestintä on myös keskeinen osa asiakaskeskeistä isännöintiä. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla kaikista kiinteistön hallintaan liittyvistä asioista ja päätöksistä. Tämä luo luottamusta ja varmistaa, että kaikki osapuolet ovat tietoisia kiinteistön tilasta ja tulevista toimenpiteistä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Pyydä tarjous isännöinnistä