Ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä ja lähialueilla

Tervetuloa Taloasema Helsinki Ylikosken kotisivuille

Tervetuloa Taloasema Helsinki Ylikosken kotisivuille, Helsingin seudulla toimivaan luotettavaan isännöintiyritykseen. Etsitpä sitten ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä tai Helsingin lähialueilla, haluamme olla juuri sinun taloyhtiösi apuna. Meiltä saat korkeaa asumisen laatua kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti.

Kokeneena ja ammattitaitoisena isännöintiyrityksenä tarjoamme palveluitamme kaiken kokoisille taloyhtiöille. Hoidamme suuria taloyhtiöitä sekä pieniä rivitalo- ja paritaloyhtiöitä. Meillä on valmiita palveluratkaisuja, joista voit valita juuri sinun taloyhtiösi tarpeisiin sopivan vaihtoehdon. Voit esimerkiksi hoitaa osan tehtävistä itsenäisesti ja turvautua ammatti-isännöitsijään vain tarvittaessa. Tai vaihtoehtoisesti voit siirtää kaikki isännöintitehtävät ammattilaisen hoidettavaksi. Pystyt aina valitsemaan sopivan hintatason ja palvelutason isännöinnin kohdalla.

Laadukasta isännöintiä kaikille kiinteistöille

Olemme erikoistuneet tarjoamaan isännöintipalveluita myös liikekiinteistöille. Toimimme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, joten palvelemme laajalti pääkaupunkiseudulla. Meillä on vahvaa teknistä osaamista, joka on erityisen tärkeää kiinteistöjen hoidossa. Hoidamme asioita joko omissa toimitiloissamme, teknisen isännöinnin yksikössämme tai yhteistyökumppaneidemme avulla. Tavoitteenamme on aina löytää paras asiantuntija juuri sinun kiinteistösi korjauksiin ja huoltotoimiin.

Kun valitset Taloaseman isännöintiyritykseksesi, voit olla varma, että asiat hoidetaan aina kirjanpitolain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisesti. Käytämme taloushallinto-ohjelmana Visma Fivaldiä, jotta kirjanpito on aina ammattitaidolla hoidettu. Tavoitteenamme on tarjota ammattitaitoista ja luotettavaa isännöintiä, jotta voit keskittyä rauhassa asumiseen ja kiinteistösi hyvinvointiin.

Pyydä tarjous isännöinnistä