Ammatti-isännöitsijä aina taloyhtiön apuna

Ammatti-isännöitsijä taloyhtiöiden tärkeänä tukijana

Taloasema Helsinki Ylikoski on Helsingin seudulla toimiva yritys, joka tarjoaa luotettavia isännöintipalveluita taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille. Ammatti-isännöitsijämme ovat aina taloyhtiön apuna, ja autamme varmistamaan asumisen laadun sekä kustannustehokkuuden. Etsitpä sitten kokonaisvaltaista isännöintiratkaisua tai osittain omatoimista hoitoa, olemme luotettava kumppani taloyhtiösi tarpeisiin.

Hoidamme erikokoisia taloyhtiöitä ja kiinteistöyhtiöitä ammattitaidolla ja pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella. Meiltä saat valmiit palveluratkaisut erilaisiin tarpeisiin, jolloin voit valita juuri sinulle sopivan hinta- ja palvelutasoisen isännöinnin. Tarjoamme myös uudiskohteiden isännöintiä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä pääkaupunkiseudun lähialueilla.

Ammattitaitoinen tuki asunto-osakeyhtiön tehtävissä

Ammatti-isännöitsijämme hoitavat aina kirjanpidot taloyhtiönne tarpeiden mukaisesti. Olipa kyseessä suurempi taloyhtiö tai pieni rivitalo- tai paritaloyhtiö, meiltä löytyy osaamista ja joustavia palveluita. Vahvistamme teknistä osaamistamme pitkäaikaisilla yhteistyökumppaneilla, joten voimme tarjota parasta asiantuntemusta kiinteistön korjausten ja huoltotoimien suorittamiseksi. Tavoitteenamme on aina löytää taloyhtiöllesi paras mahdollinen ratkaisu.

Olemme myös valmiita auttamaan liikekiinteistöjen isännöintitehtävissä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tarjoamme kattavia isännöinti- ja manageerauspalveluita, jotka varmistavat liikekiinteistösi toimivuuden ja taloudellisen tehokkuuden. Yrityksemme on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia palveluita kaikille asiakkaillemme, olipa kyseessä sitten asunto-osakeyhtiö tai liikekiinteistö.

Ota yhteyttä

Olemme luotettava kumppani taloyhtiöllesi ja tavoitteemme on tarjota korkeaa laatua kustannustehokkaasti. Mikäli etsit ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä ja Helsingin lähialueilla, olemme valmiita auttamaan. Yhteistyötahonanne haluamme olla taloyhtiönne tukijana ja tarjota juuri teille sopivan palveluratkaisun. Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö tästä!

Pyydä tarjous isännöinnistä