Ammatti-isännöinti vai isännöinti itsenäisesti – kumman valitset?

Taloasema Helsinki Ylikoski – Luotettava kumppani taloyhtiölle

Taloasema Helsinki Ylikoski on isännöintiyritys, joka toimii Helsingin seudulla. Olemme erikoistuneet tarjoamaan ammattitaitoista ja luotettavaa isännöintipalvelua taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Asiakaskeskeinen lähestymistapamme mahdollistaa korkean asumisen laadun kustannustehokkaasti. Olipa kyseessä suuri taloyhtiö tai pieni rivitalo- tai paritaloyhtiö, meillä on valmius tarjota juuri sinun tarpeitasi vastaava palveluratkaisu.

Mikäli etsit isännöintikumppania, joka tarjoaa joustavia vaihtoehtoja, me olemme oikea valinta. Tarjoamme joko kokonaisvaltaisen isännöintipalvelun tai voitte hoitaa osan tehtävistä itsenäisesti ja turvautua ammatti-isännöitsijän apuun vain tarvittaessa. Näin voitte valita sopivan hinta- ja palvelutasoan isännöinnin suhteen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina taloyhtiönne tukena, jotta voitte keskittyä oleelliseen ja antaa meidän hoitaa kiinteistöön liittyvät asiat perusteellisesti ja ammattimaisesti.

Laadukasta isännöintipalvelua Helsingin seudulla

Visma Fivaldi taloushallinto-ohjelma takaa, että kaikissa palvelumalleissamme kirjanpitoa hoidetaan lain ja asetusten mukaisesti. Oli valitsemanne palvelumalli mikä tahansa, voitte luottaa siihen, että taloyhtiönne taloushallinto on varmasti ammattitaitoisissa käsissä.

Taloasema Helsinki Ylikoski on ylpeä myös pitkäaikaisesta kokemuksestaan uudiskohteiden ja uusien taloyhtiöiden isännöinnissä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja pääkaupunkiseudun lähialueilla. Lisäksi tarjoamme isännöinti- ja manageerauspalveluita liikekiinteistöille Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Ymmärrämme, että kiinteistöt vaativat vahvaa teknistä osaamista, joten meillä on käytössämme kattavia resursseja ja yhteistyökumppaneita teknisen isännöinnin tehtäviä varten. Tavoitteenamme on tarjota aina paras asiantuntemus kiinteistön korjauksien ja huoltotoimien suorittamiseksi.

Haluatko korkeaa asumisen laatua, kustannustehokkaasti ja ammattitaitoisesti hoidettuna? Mikäli vastasit kyllä, olemme oikea valinta juuri sinulle. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme. Taloasema Helsinki Ylikoski on luotettava kumppani, joka haluaa olla apunasi taloyhtiönne isännöintiin liittyvissä asioissa.

Pyydä tarjous isännöinnistä