Ajankohtaiset

428/2024 Laki asunto-osakeyhtiölain 8 luvun muuttamisesta voimaan

Eduskunnan päätöksen mukaisesti  lisätään asunto-osakeyhtiölain (1599/2009) 8 luvun 3 §:ään uusi 5 momentti, 4 §:ään

Jatka lukemista
Suomen Pankin ilmoitus viitekorosta ja viivästyskoroista

Suomen Pankki ilmoittaa korkolain (633/1982) 12 a §:n nojalla, sellaisena kuin se on laissa 32/2013,

Jatka lukemista
Toivotamme kaikille hyvää juhannusta

Taloasema Helsinki toivottaa kaikille hyvää juhannusta ja mukavaa kesää.  

Jatka lukemista

Isännöintipalvelut Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella

Taloasema Helsinki (A Yritys- ja isännöintipalvelut Oy) on Helsingin seudulla toimiva luotettava isännöintiyritys. Tarjoamme korkeaa asumisen laatua taloyhtiöille kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti. Jos etsit ammattitaitoista isännöintiä Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, olemme luotettava kumppani taloyhtiönne apuna.

Hoidamme uudiskohteiden isännöintiä Helsingissä, Vantaalla sekä jonkin verran myös muualla pääkaupunkiseudun alueella. Lisäksi tarjoamme isännöintipalveluita liikekiinteistöille Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Myös yrityspalvelut ovat saatavilla kauttamme.

Tutustu isännöintipalveluihimme

Palvelumme

Isännöinti pääkaupunkiseutu

Isännöintipalvelut ja kiinteistömanageeraus

Taloyhtiöiden sekä yhteisöjen isännöinti- ja talouspalveluita yli 20 vuoden vankalla kokemuksella. Palvelumme koostuvat eri kokoisten asuinkiinteistöjen ja liikekiinteistöjen isännöinti- ja manageerauspalveluista.

Lue lisää isännöintipalveluista
Isännöinti- ja yrityspalvelut - Taloasema Helsinki

Taloushallinto ja yrityspalvelut

Tarjoamme yrityksen hallinto- sekä liiketoimintapalvelut. Kauttamme hoituvat taloyhtiöiden ja pienyrityste kaikki taloushallintoon ja kirjanpitoon liittyvät palvelut, kuten verotusasiat, reskontrapalvelut sekä maksujen seurannat.

Lue lisää yrityspalveluista
Kiinteistomanageeraus ja kiinteistön lakipalvelut

Lakipalvelut

Meiltä saat juristitason osaamista kiinteistöasioihin sekä asumiseen liittyviin lakiasioihin. Tarjoamme kiinteistöalan lakipalveluita mm. seuraavissa asioissa: riita- ja sopimusasiat, asuntoja- ja kiinteistökaupat, asuntokauppariidat ja vuokrasopimusasiat.

Lue lisää lakipalveluista

Kotisivu Plus helpottaa ja nopeuttaa viestintää

Haluatko tehostaa taloyhtiösi viestintää ja seurata asioiden etenemistä yhdestä paikasta? Kotisivu Plus on digitaalinen sovellus taloyhtiöiden viestintään ja seuraamiseen. Sovellus mahdollistaa asioinnin ja viestinnän niin asukkaille, hallitukselle kuin isännöitsijälle.

Tutustu Kotisivu Plus -palveluun
Isännöitsijä Henrik Ylikoski - Taloasema Helsinki

Asumisen korkea laatu, asumisviihtyvyys sekä kiinteistön arvon kehittäminen syntyvät taloyhtiöjohdon ja osakkaiden rakentavalla ja vuorovaikutteisella yhteistyöllä. Tätä Taloasema–ketju pyrkii edistämään kaikissa asiakassuhteissaan.

Henrik Ylikoski
Taloasema Helsinki

Yrittäjä Henrik Ylikoski ajattelee aina taloyhtiön parasta, ja toimeen tarttuva isännöinti auttaa suunnittelemaan taloyhtiömme tulevaisuutta.

Hyvä isännöinti on kullanarvoinen myös huollon kannalta, sillä Taloasema Helsingillä on hyvät verkostot ja suhteet urakoitsijoihin.

Lakiosaamisen ansiosta voin luottaa, että asiat hoidetaan meidän taloyhtiössämme taloyhtiön ja viime kädessä osakkaiden etu huomioiden.

Mikko Seppänen
taloyhtiön päättäjä