Isännöintipalvelut ja yrityspalvelut

Isännöintipalvelut

A Yritys- ja isännöintipalvelut Oy on Helsingissä sekä pääkaupunkiseudulla  toimiva asuinkiinteistöihin ja liikekiinteistöjen isännöintiin erikoistunut yritys. Isännöinnin toimialalla yritys toimii osana Taloasema –ketjua, joka on valtakunnallinen isännöintialan Franchising -ketju. Yrityksellämme on laaja kokemus kiinteistöalasta sekä PK- yrityksien eri taloushallinto- ja hallintotehtävistä. Vahvuutenamme on eri yritysmuotojen laaja-alainen osaaminen.

Meillä on oma kiinteistökirjanpitoihin erikoistunut  taloushallintoyksikkö, jossa hoidetaan kaikki isännöintiin liittyvät  kirjanpito-, laskutus-, maksuvalvonta- ja lainalaskentatehtävät.  Hoidamme myös kaikki kiinteistöjen ALV -asiat sekä taloushallinnon verotus-, oikaisu- ja selvittelytehtävät.

Ketjullamme on myös oma tekniseen isännöintiin erikoistunut yksikkö (Taloasema Tekniikka), joka palvelee asiakkaitamme isännöintiin liittyvissä valvonta- ja rakennuttamisasioissa.

A Yritys- ja isännöintipalvelut Oy tarjoaa korkealuokkaista isännöintipalvelua asunto-osakeyhtiöille, asuntoyhteisöille sekä liikekiinteistöille  kustannustehokkaasti. Tarjoamme asiakkaillemme vahvaa osaamista taloushallinnon, hallinon ja korjausrakennuttamisen sektoreilla. 

Asiakkaan etu ja nykyaikaisesti toimiva koti on meille erittäin tärkeä asia. Meillä  asiakas tavoittaa aina isännöitsijän vaivattomasti. Järjestämme kaikki  kiinteistöjen huollot ja korjaukset joustavasti. Tärkein tavoitteemme on luoda  asiakkaille pitkäntähtäyksen kustannussäästöjä sekä edistää molemminpuoleista etua asiakassuhteen aikana.

Yrityksien neuvontapalvelut

Tarjoamme yrityksille talous- ja konsultointipalveluita (yrityksen perustamistoimet ja hallinnon järjestäminen) aina sopimusten laadinnasta yritysten laajamittaiseen talous- ja hallintoprosessien järjestämiseen asti.

Asiakkaanamme saatte kauttamme tarvittavat lakiasianpalvelut, minkä lisäksi liikeyrityksillä on mahdollisuus saada myös mainossektorin palveluita. Osan tehtävistä hoidamme itsenäisesti ja osa toiminnoista hoidetaan pitkäaikaisten ja luotettavien yhteistyökumppaneiden kautta.

Tarkoituksemme on tarjota kokonaisvaltaista palvelua isännöinti- ja yritysasiakkaille, jotta yhtiöiden palvelut sujuisivat mahdollisimman vaivattomasti yhden palvelunumeron kautta. Lisätietoja palvelukokonaisuuksista saatte allekirjoittaneelta.

Henrik Ylikoski
oik. kand. AIT, lupalakimies


Isännöitsijä henrik ylikoski:

Kotoisin: Helsingistä
Ikä: 47 v.
Koulutus: oikeustieteen kandidaatti, tradenomi yo (laskentatoimi), AIT –tutkinto
Harrastukset: ulkoilu, mökin korjaus ja laskettelu

Kiinteistöalaan liittyvä kokemus lyhyesti:

Alaan liittyvää kokemusta allekirjoittaneella on n. 20 vuoden ajalta kiinteistöalan eri tehtävistä. Olen toiminut isännöitsijänä, isännöitsijäyrityksen toimistopäällikkönä, liikekiinteistöjen managerina sekä kiinteistönvälitystehtävissä ja hoitanut eri tyyppisiä lakitoimeksiantotehtäviä.

Olen toiminut isännöitsijänä pääasiassa Helsingissä, minkä lisäksi olen hoitanut isännöintiä myös Espoossa ja Vantaalla eri-ikäisissä ja eri tyyppisissä (kerrostalot, rivitalot ja paritalot) yhteisöissä. Kokemusta  minulla on 1800 -luvun lopun kiinteistöistä aina uusiin 2010 -luvun taloyhtiöihin.

Allekirjoittaneella on laaja rakennuttamiskokemus eri tyyppisistä peruskorjaus- ja perusparannusurakoista: uudisrakennushankkeet, julkisivu- ja parvekekorjaukset, maanrakennus-, salaoja- ja sadevesiviemäriremontit, LVISA –talotekniikkasaneeraukset (eri korjaustavoilla suoritettuja putkiremontteja), taloyhtiöiden märkätilakorjaukset, piha-alueiden rakentamishankkeet, vesikattojen uusintatyöt ja vesieristetyöt, maalausurakoita ym. Lisäksi allekirjoittaneella on kokemusta uudisrakennushankkeista aina asuin- ja toimistokiinteistöjen rakennusaikaisesta isännöinnistä alkaen.